Català Español English Deutsch Français Italiano Português Contactar Mapa

PRESENTACIÓ

Un error en la traducció d’un document pot tenir resultats negatius per a la seva empresa. Es adient dedicar el temps necessari a la planificació dels encàrrecs de traducció i a quina empresa es confiarà el treball.
La traducció requereix una formació específica i experiència suficient en els diferents camps industrials i comercials.
Es important que s’arribi a un acord corporatiu amb el col.laborador lingüístic sobre les necessitats de traducció de la seva empresa.

Agencia Lingüística Tres AL3, S.L., amb una experiència de més de 21 anys, està formada per un equip de professionals de diferents nacionalitats. Disposem d’una xarxa de col.laboradors associats a nivell mundial que ens permet respondre a qualsevol sol.licitud en qualsevol idioma.

Agencia Lingüística Tres AL3, S.L., realitza habitualment traduccions des de qualsevol idioma font a qualsevol idioma destí: anglès, francès, alemany, italià, català, castellà, portuguès, neerlandès, flamenc, danès, noruec, suec, finès, polonès, hongarès, rus, txec, eslovac, grec, xinès , japonès, àrab, turc …

Agencia Lingüística Tres AL3, S.L., posa també a disposició dels seus clients intèrprets d’enllaç per a: reunions, visites a instal.lacions o a centres de producció, formacions, contactes telefònics …

Agencia Lingüística Tres AL3, S.L., treballa amb clients a l´Estat espanyol, i des de l’any 2007 ha iniciat la seva expansió a Alemanya i Itàlia. En els propers anys, l’objectiu de l’ empresa és de ser present en els altres països de la Unió Europea.

Agencia Lingüística Tres, S.L. (AL3) - Apartado de correos n║ 1015 - 08290 Cerdanyola del Vallés
E-mail: comercial@agencialinguisticatres.com